Bezwaar en beroep tegen belastingaanslagen

informatieverzoeken en boekenonderzoeken kunnen leiden tot omvangrijke belastingaanslagen. Bijvoorbeeld omdat volgens de belastingdienst de administratie niet goed op orde is. Volgens de belastingdienst is bijvoorbeeld omzet niet volledig aangegeven. Correcties hebben vaak gevolgen voor de omzetbelasting, inkomstenbelasting en loonbelasting.

Tegen deze belastingaanslagen kunt u bezwaar maken en dat moet u ook doen. Heeft de belastingdienst het helemaal bij het verkeerde eind dan zal dat in bezwaar recht moeten worden gezet maar meestal is het niet zo zwart/wit. Vaak is er wel wat misgegaan maar de belastingdienst trekt daar vervolgens wel heel vergaande conclusies uit. Helaas wordt procederen in belastingzaken dan al snel complex door allerlei bewijsregels en wettelijke vereisten die erbij komen kijken.

Om dan het beste resultaat te behalen, is het verstandig om professionele bijstand in te schakelen. Ja, dat kost tijd en geld maar het levert vaak veel op. Het kost tijd om een probleem te kunnen oplossen maar de rust kan al wel snel in uw leven terugkeren. U staat er namelijk niet meer alleen voor en u kunt bouwen op iemand met kennis en ervaring.

Overweegt u bezwaar te maken of beroep in te stellen, vraag via de button hiernaast vrijblijvend en gratis advies.