Tax Studio

Tax Studio

Voorkomt en lost op

Waarom Tax Studio


Een bijdrage leveren om zo veel mogelijk ondernemers onbezorgd en zonder stress te laten ondernemen dat is waar Tax Studio naar streeft.

Omdat te bereiken richt Tax Studio zich op het voorkomen en oplossen van problemen met de belastingdienst en het Openbaar Ministerie/FIOD want discussies en geschillen met de belastingdienst en Openbaar Ministerie/FIOD kosten niet alleen tijd en geld maar leveren ook veel stress en onzekerheid op. 

Het oplossen van problemen doen we door persoonlijke bijstand te verlenen. Belastingproblemen willen we voorkomen met publiceren van boeken en ontwikkelen van laagdrempelige online diensten.


Over mij

Ik ben Diana Jansen. Ik ben fiscaal advocaat in Amsterdam.  In mijn praktijk sta ik ondernemers bij die discussies/conflicten hebben met de belastingdienst of openbaar ministerie/FIOD. Ik probeer zoveel mogelijk tot een oplossing te komen omdat ik meen dat de meeste cliënten daar het meest bij gebaat zijn. Lukt dat niet dan schuw ik een procedure ook zeker niet. Soms is de rechter nodig om een knoop door te hakken.


Naast het oplossen van problemen, richt ik mij ook op het voorkomen daarvan. Veel problemen met de belastingdienst kunnen naar mijn idee worden voorkomen als de ondernemer zelf iets meer van zijn verplichtingen zou weten.

Ik heb daarom een praktisch boek geschreven. Het boek is voor iedereen toegankelijk en ook direct toepasbaar.

Wilt u meer informatie over het boek klik dan op de button hieronder.

Diana heeft in het rechtsgebiedenregister van de Nederlandse Orde van Advocaten het volgende hoofdrechtsgebied geregistreerd:

 

  • Belastingrecht


Op grond van deze registratie is zij verplicht elk kalenderjaar volgens de normen van de Nederlandse orde van advocaten tien opleidingspunten te behalen op ieder geregistreerd hoofdrechtsgebied.