Tax Studio

Hét platform voor belastingprofessionals

Met Tax Studio Online los je belastingproblemen van klanten beter en efficiënter op. Geen ellenlange zoektochten meer naar de juiste informatie, wel toegepaste tips en tools voor een betere aanpak en uitkomst.


Lees meer


Hét platform voor belastingprofessionals

Met Tax Studio Online los je belastingproblemen van klanten beter en efficiënter op. Geen ellenlange zoektochten meer naar de juiste informatie, wel toegepaste tips en tools voor een betere aanpak en uitkomst.


Lees meer

Krijg als eerste toegang tot Tax Studio Online!

Blijf op de hoogte van Tax Studio Online. Schrijf je nu geheel vrijblijvend in en wees als eerste op de hoogte als Tax Studio Online Live gaat!

Problemen met de Belastingdienst?

Los ze nu op:

Concrete actiepunten

Geen droge en abstracte informatie, maar concrete actiepunten om mee aan de slag te gaan.

Toepasbare tools

Toepasbare en praktische tools, zoals voorbeeldbrieven, tips en jurisprudentie. Daarmee snijd je het probleem altijd goed aan.

Relevante wetgeving

Je krijgt alleen de relevante jurisprudentie en wetsartikelen gepresenteerd.

Praktische tools voor een snelle oplossing

Met alleen de informatie die jij nodig hebt

Stappenplannen

Met de stappenplannen weet je precies hoe het proces met de Belastingdienst eruitziet en wat je te wachten staat. Zo kan je vooruit kijken, houd je het overzicht en ben je altijd goed voorbereid op wat er staat te komen.

Voorbeeldbrieven

Met de onderwerpspecifieke voorbeeldbrieven heb je altijd een goed antwoord op de Belastingdienst. Zo snijd je het probleem meteen al goed aan. Door duidelijk en beknopt te communiceren met de Belastingdienst vergroot je je kans op succes.

Do's & don'ts

Met deze praktische tips weet je hoe je je verhaal het beste naar de Belastingdienst kan insteken en hoe je met de belastinginspecteur kan communiceren. Een succesvolle uitkomst draait altijd om een goede strategie. De do's en don'ts op Tax Studio Online helpen je hierbij.

Praktische handvatten

Veel problemen met de Belastingdienst kunnen voordelig opgelost worden. Verminderingen van boetes, of zelfs complete kwijtscheldingen, komen frequent voor. Maar dan moet je wel goed weten wat je mogelijkheden zijn. De praktische handvaten op Tax Studio Online helpen hierbij.

Relevante kennis, wetsartikelen en jurisprudentie

Met het duidelijke overzicht van wetsartikelen en jurisprudentie weet je precies hoe de wettelijke context eruit ziet waarbinnen jouw belastingprobleem zich bevindt. Door alleen de relevante informatie te zien hoef je niet databanken en wetboeken door te spitten.

Hulp van een fiscaal advocaat

Soms kom je er zelf niet helemaal uit. Dan staat fiscaal advocaat, Diana, altijd voor je klaar om je verder te helpen. Even sparren over je belastingprobleem? Of een bezwaarschrift na laten lezen? We helpen je graag.

Soms kan je wel wat hulp gebruiken

Dan kan. De fiscaal advocaat staat klaar om je te helpen.

fiscaal advocaat

Kom je er niet helemaal uit? Dan kan je natuurlijk altijd hulp vragen aan fiscaal advocaat, Diana Jansen. Diana heeft al meer dan 20 jaar ervaring als fiscaal advocaat en heeft alles al een keer voorbij zien komen.

fiscaal advocaat

Zij hebben het platform getest

Wat professionals zeggen over Tax Studio Online
“Tax Studio online biedt praktische informatie die je niet krijgt uit databanken. Ik hoef nu niet meer wetboeken door te spitten in de hoop dat ik wat nuttigs tegenkom.”
Heleen - Boekhouder
“Tax Studio Online is een makkelijk te gebruiken tool met hapklare brokken aan informatie. Het is ook fijn dat je gewoon contact op kan nemen met Diana, dan kan je snel even sparren over je probleem.”
Jan Dirk - RB
“Tax Studio Online is heel duidelijk, begrijpelijk en overzichtelijk. Het platform helpt me om zekerder in mijn schoenen te staan tegenover de belastingambtenaar.”
Yvonne, boekhouder

Voor iedereen een geschikt pakket

Elke professional heeft verschillende behoeftes. Daarom bieden we bij Tax Studio Online 3 verschillende pakketten aan. Wil je zelfstandig sneller en efficiënter je belastingproblemen oplossen? Dan is het Basis pakket perfect voor jou. Wil je ook achtergrond informatie en wat hulp van een expert? Dan ben jij op zoek naar het Compleet pakket. Hierbij krijg je namelijk per maand 60 minuten aan hulp van onze fiscaal advocaat. Wil je met meer van je collega's gebruik maken van Tax Studio Online? Dan moet je het Enterprise pakket hebben. Dan krijg je namelijk 3 inlog accounts. Zo is jouw organisatie altijd klaar voor ingewikkelde belastingkwesties. Heb je andere wensen of heb je meer accounts nodig? Voor maatwerk neem contact op via 020 2441622 dan bekijken we samen de mogelijkheden.

Basis pakket

  • Onbeperkt toegang tot Tax Studio Online Aanpak
  • Onbeperkt toegang tot stappenplannen & casussen
  1. Geen toegang tot achtergrond,  voorbeeldbrieven en kennis & jurisprudentie
  2. Geen persoonlijke hulp van Diana
  3. Geen toegang tot het actualiteitenpakket
  4. Geen toegang tot de online cursussen en live dagen


  Verwachte prijs: €119 ex BTW per maand

Compleet pakket


 • Onbeperkt a tot stappenplannen & casussen
 • Onbeperkt toegang tot onderwerp (aanpak, achtergrond, voorbeeldbrieven) met relevante jurisprudentie
 • Elke maand 60 minuten advies tijd van Diana die gebruikt kan worden voor meelezen, feedback of kort overleg
 • Toegang tot het actualiteiten pakket
 • Toegang tot alle online cursussen en live dagen


Verwachte prijs: €159 ex BTW per maand

Enterprise pakket

  • Onbeperkt toegang tot stappenplannen & casussen
  • Onbeperkt toegang tot onderwerp (aanpak, achtergrond, voorbeeldbrieven) met relevante jurisprudentie
  • Elke maand 60 minuten advies tijd van Diana die gebruikt kan worden voor meelezen, feedback of kort overleg
  • Toegang voor 3 gebruikers tot Tax Studio Online in plaats van 1
  • Toegang tot het actualiteiten pakket
  • Toegang tot de online cursussen en live dagen


  Verwachte prijs: €429 ex BTW per maand

Veelgestelde vragen

Waar kan ik mijn advies tijd van Diana voor gebruiken?

Als je een pakket hebt waar advies-tijd van Diana bij zit, dan kan je dat op verschillende manieren gebruiken. Je kan bijvoorbeeld met Diana bellen om even te sparren over je probleem of je kan vragen of Diana je bezwaarbrief naleest. Je kan deze tijd niet gebruiken om Diana documenten op te laten stellen, maar daar helpen onze voorbeeldbrieven je mee.


Kan ik Diana ook contacteren met een Basis pakket?

Ja, dat kan! De kosten hiervan vallen dan wel buiten je pakket en dan gaat het dus op uurbasis. Hetzelfde geld voor als je hulp van Diana nodig hebt buiten je uren van je pakket.

Kan ik zoveel voorbeeldbrieven gebruiken als ik wil?Ja, dat kan! Dat zit allemaal inbegrepen bij je abonnement (Basis uitgezonderd)


Wat nou als het onderwerp van mijn probleem niet op het platform staat?

Als het onderwerp van jouw probleem niet op het platform staat dan kan je dat bij ons aangeven, dan gaan wij kijken of we dat zo snel mogelijk aan het platform kunnen toevoegen (mits relevant voor het platform).

Blijf op de hoogte van Tax Studio Online

Geheel vrijblijvend. We zullen je niet overspoelen met mails. Beloofd!

Blijf op de hoogte van Tax Studio Online